We weten waar het over hebben. 
      We maken zelf gebruik van de laatste
             technieken en mogelijkheden.

Informatie-technologie en internet hebben ons leven veranderd. Nu de organisaties nog.


Informatie-technologie en internet hebben ons leven veranderd. Gedeelde informatie, maar dan persoonlijker, op maat, met handige apps, augmented reality en pull in plaats van push. Er zijn zoveel mogelijkheden voor betere, snellere en directe communicatie.

De mogelijkheden om te communiceren, te organiseren en te leren via internet zijn enorm. Nu de organisatie nog. Dus anders organiseren. Direct contact in netwerken met gelijkgestemden, ter zake kundigen, betrokkenen en klanten. Niet gehinderd door grenzen. Samenwerking in doelgerichte teams. Iedereen levert zijn bijdrage, ongeacht de plek in de organisatie. Je organiseert je eigen succes.

Het is onze job organisaties te ondersteunen dit mogelijk te maken. Open Organiseren noemen we dit. We weten waar het over hebben. We maken zelf gebruik van de laatste technieken en tools. Google Apps, social communities, blogging, apps. Het is allemaal beschikbaar voor iedereen. De komende generatie kent niet anders. We leren het steeds beter te gebruiken. Organisaties zullen het steeds beter leren gebruiken. We helpen u daarbij.
ICT web2.0 hnw het nieuwe werken social media netwerk verbinden open organiseren eigen succes